През какви етапи се минава при рециклиране на автомобилни гуми

По цялата земя непрестанно се произвеждат и употребяват доста на брой и разнообразни по вид гуми.

old tyres

По наредба доставчиците са ангажирани да осигуряват пространство, в мястото на сменяне и продажба на автомобилни гуми, там където гражданите да могат да дадат обратно своите собствени ИУГ и в следствие да бъдат дадени за оползотворяване и/или преработване.

За облекчаване на вносителите и производителите в заплащане на таксата за автомобилни гуми, Гумирек ЕАД предоставят на своите собствени клиенти, работеща система по транспортиране, събиране, оползотворяване и/или рециклиране на автомобилни гуми.

Еко такси за рециклиране на автомобилни гуми се предлагат заради, необходимостта от създаване на системи по колекциониране, преместване, ползване и/или преработване, за да се попречат погрома върху природата.

Често автомобилните гуми биват струпвани на големи купища или дори директно изхвърляни в природата. В продължителен недостига на конструирани с-ми по транспортиране, събиране, ползване или/и преработване на гуми, ще доведе до рискове за екологичното равновесие. В краткосрочен план това може да доведе до изникване на невиждани пожари.

Дружеството Гумирек ЕАД знае сериозността на затруднението, свързан със задължителното по наредба преработване на автомобилни гуми. Съдействието ни решава въпроса с излезлите от употреба гуми от събирането им до екологично оползотворяване и/или обработване.

Разполагаме с реалната възможност да смъкнем от товара на необходимото заплащане на таксата за продукти за гуми, тъй като ще може да ги оползотворим при възможно най-ниски разходи. Служим за това гумите да не бъдат изхвърлени сред природата, да не зацапват и да не причиняват опасни обстоятелства.

В сайта на Gumirec.com ще научите всичко за рециклиране на гуми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *