Как точно да наемем сносно кола под наем в Столицата?

rent a car

Защо точно фирмите за рент а кар, действащи в столицата имат по-приятни клаузи?


Фирмите, отдаващи коли под наем в София са много повече от фирмите опериращи единствено и само в големите български градове.

Това е така, тъй като, на 1-во място – много фирми за коли под наем разполагат със свои представители в почти всеки един по-значителен град на България, което създава доста по-сериозна конкуренция и не на последно място, тъй като по-голяма част от автомобилите се наемат в столицата, а това повишава търсенето и дава възможност да се предоставят по-приятни клиентски условия.

Какво точно може да ни е от полза да спестим средства при рент а кар?


В столицата коли под наем е възможно да се намерят на доста изгодни крайни цени, преди всичко ако почнете издирването 2-3 месеца по-раничко. Точно това ви дава неповторима възможност да попаднете на хубава промоция на дадена марка, точно каквито популярните фирми извършват редовно.

Доставка на определено място или пък вземане от офис на фирмата?
Много фирми, отдаващи в софия рент а кар връчват леката кола на адрес, подаден от клиента срещу допълнително заплащане, затова ако желаете да спестите средства е добре да получите колата на определено място, от автопарка на конкретната фирма.

Предаване на взетия лек автомобил в друго населено място


Голяма част компании въвеждат дадения вариант. Огромните компании, разполагащи с представители в големите градове и водещите летни курорти разрешават на потребителите да получат резервираните коли под наем в София и да ги върнат във фирмата в различен град.

Поддържайте колата
Клиентите, вземащи коли под наем в Столицата или без значение в страната или навън е наложително да дадат обратно заетия автомобил в изрядно с-е, в случай, че държат да си икономисат излишни разноски.

Имайте предвид следното, че при връщането, леката кола ще бъде подробно прегледана от служител на фирмата и всяка една драскотинка и немарливост от ваша страна ще са добавени към таксата за наема. Лекият автомобил трябва да бъде върнат в облика, в който е приет, а всичко това означава – с пълен .

Изпълнявайте правилата за придвижване по пътищата
Глобите са нещо, което може да да удари по джоба вашето собствено пътуване, затова е необходимо да ги избягвате.

Придържайте се към правилника за движение по пътната инфраструктура, абсолютно винаги спирайте на разрешено място, не говорете по телефона докато шофирате кола и не предприемайте рисковани изпреварвания.

Сайта ни: автомобили под наем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *